Algemene voorwaarden

Artikel 1: Definities

1. AV Taaltraining is gevestigd in Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64600432.

2. Sommige werkzaamheden van AV Taaltraining worden uitgevoerd onder de namen AV Taalacademie en Grammatica voor NT2-docenten.

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden, overeenkomsten en leveringen van de diensten van AV Taaltraining.

2. AV Taaltraining heeft een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting.

Artikel 3: Privéworkshops

1. De trainer en cursist spreken samen af op welke dag, tijd en locatie de workshop plaatsvindt.

2. AV Taaltraining verstuurt de factuur zodra dag en tijd zijn afgesproken. Die moet je binnen 14 dagen betalen. Lesmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen. AV Taaltraining zorgt ervoor dat je het lesmateriaal ontvangt.

3. Je kunt de workshop tot 7 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Annuleer je tot 24 uur voor de workshop, dan krijg je 50% van de cursusprijs terug. Daarna kun je niet meer annuleren. Je kunt ook tot 24 uur voor de afgesproken tijd de workshop verplaatsen naar een ander moment.

4. Mocht de trainer onverhoopt niet kunnen, dan wordt de workshop kosteloos en in overleg verzet.

Artikel 4: Incompanytrainingen

1. Incompanytrainingen kunnen in overleg gepland worden.

2. AV Taaltraining verstuurt de factuur zodra dag en tijd zijn afgesproken. Die moet binnen 14 dagen betaald worden. In overleg kan er in delen worden gefactureerd. Lesmateriaal is bij de overeengekomen prijs inbegrepen. AV Taaltraining zorgt ervoor dat alle deelnemers het lesmateriaal ontvangen.

3. Een incompanytraining kan tot 7 dagen voor de afgesproken dag kosteloos worden geannuleerd. Annuleer je tot 48 uur van tevoren, dan krijg je 50% van de cursusprijs terug. Daarna wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht.

4. Mocht de trainer onverhoopt niet kunnen, dan wordt de workshop kosteloos en in overleg verzet. Als dat niet mogelijk is, krijg je het volledige cursusbedrag terug.

Artikel 5: Groepsworkshops

1. Onder groepsworkshops worden verstaan: de workshops die voor iedereen via grammaticavoornt2docenten.nl te boeken zijn.

2. Voor groepsworkshops geldt een minimum aantal deelnemers van 3. Als dat aantal niet gehaald wordt, kan de workshop helaas niet doorgaan. Deelnemers horen uiterlijk 7 dagen van tevoren of dit het geval is. Het inschrijfgeld wordt dan zo snel mogelijk teruggeboekt. Als er nog plek is bij een andere workshop binnen 3 maanden, dan kan je daar ook aan meedoen.

3. Je kunt een groepstraining betalen via IDeal of een bankoverschrijving. De kosten moeten betaald zijn vóór de training plaatsvindt.

4. De groepstrainingen die online plaatsvinden, worden niet opgenomen.

5. Alle groepstrainingen kunnen tot 3 dagen van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Annuleer je korter van te voren, dan moet je het volledige inschrijfgeld betalen. Als er nog plek is bij een andere workshop binnen 3 maanden, dan kan je daar ook aan meedoen. Daarna vervalt je inschrijving en komt het inschrijfgeld toe aan AV Taaltraining.

Artikel 6: Geheimhouding

1. AV Taaltraining gaat vertrouwelijk om met alle informatie die cursisten geven, bijvoorbeeld in documenten die zij delen bij een schrijfcursus. Deze documenten worden alleen gebruikt bij de betreffende cursus.

Artikel 7: Intellectueel eigendom

1. AV Taaltraining heeft alle intellectuele rechten (zoals auteursrecht, merkenrecht, enz.) op materialen die voor een training worden gemaakt. De cursist mag deze materialen niet zonder toestemming van AV Taaltraining verder verspreiden.

Artikel 8: Toepasselijk recht en bevoegde rechter

1. Op deze overeenkomst tussen AV Taaltraining en cursist is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De Nederlandse rechter van de rechtbank Amsterdam is bevoegd.

2. Wanneer in een gerechtelijke procedure één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden als onredelijk bezwarend worden aangemerkt, dan blijven de overige bepalingen onverminderd van kracht.

Meer taal?

De nieuwsbrief voor NT2-docenten verschijnt elke week: zo krijg je elke week een nieuwe lestip! In de maandelijkse nieuwsbrief van AV Taaltraining lees je alles over mijn andere activiteiten.

Naam(Vereist)
Welke nieuwsbrieven wil je krijgen?(Vereist)
Algemene Voorwaarden en Privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.